بیانیه وزارت دفاع افغانستان در مورد درگیری‌های مرزی با پاکستان وزیر دفاع پاکستان: روابط طالبان و پاکستان وخیم است حماس در مراسم امضای توافق صلح غزه حضور نمی‌یابد عراقچی: پوتین پیام نتانیاهو را به ما منتقل کرد/هرگز به پیمان ابراهیم نخواهیم پیوست درگیری میان نیرو‌های پاکستانی و افغانستانی در ۷ ولایت مرزی تصرف ۲ پست نظامی پاکستان توسط نیرو‌های طالبان + ویدئو  پرتودرمانی جو بایدن برای سرطان تهاجمی پروستات سفیر ایران: در تصمیمات مقاومت فلسطین درباره توافق دخالتی نداریم/ مردم ایران ۶۰ میلیون دلار برای حمایت از لبنان کمک کردند؛ اما دولت لبنان از پذیرش این کمک‌ها خودداری کرد واکنش سفارت ایران در کاراکاس به اعطای جایزه صلح نوبل به چهره اپوزیسیون دولت ونزوئلا نظریه‌پرداز برجسته: چرا حمله مجدد به ایران محتمل نیست؟ بیانیه جدید تروئیکای اروپا پس از فعال‌سازی مکانیسم ماشه ادعای سران تروئیکای اروپا: قصد مذاکره با ایران را داریم وزارت خارجه ایران تحرکات نظامی آمریکا در آمریکای لاتین را محکوم کرد بازگشت آوارگان فلسطینی به شهر غزه پس از اجرای آتش‌بس حماس خواستار دریافت پیکر یحیی السنوار و برادرش شد

مذاکرات نظامی آمریکا و کره جنوبی شکست خورد

مقام ارشد مذاکره کننده کره جنوبی با آمریکا بر سر هزینه های نظامی گفت که مذاکرات دو کشور درباره تقسیم هزینه نگهداری سربازان آمریکایی در کره جنوبی شکست خورده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 07
کد خبر: ۳۰۰۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جونگ یون بو» روز شنبه تصریح کرد موفقیتی در این دور از گفت و گوها درباره تقسیم بندی هزینه ها حاصل نشد.

 

مقام کره ای افزود که آمریکا می خواهد یک افزایش بسیار زیاد برای این هزینه ها در نظر گیرد اما کره جنوبی این افزایش را بسیار سنگین می داند و برای همین مذاکرات نتیجه ای نداشته است.

 

وی به دنبال دو روز گفت و گو با مقام های آمریکایی در مصاحبه ای با خبرنگاران گفت که نتوانستیم اختلافات را در این زمینه حل کنیم.

 

این مقام کره جنوبی خاطر نشان کرد که افزایش شدید این هزینه ها طبق خواست آمریکا بر دوش کره جنوبی سنگینی می کند اکنون فقط می توانیم رایزنی ها را برای کاستن از اختلافات ادامه دهیم.

 

هزینه ای که اکنون کره جنوبی برای استقرار ۲۸ هزار و ۵۰۰ نیروی نظامی آمریکا در این کشور تقبل می کند، معادل ۸۹۰ میلیون دلار است اما واشنگتن می خواهد این رقم به ۵ میلیارد دلار افزایش یابد.

 

توافق دو طرف برای این میزان پرداخت هزینه تا پایان سال جاری میلادی خاتمه می یابد و به نظر می رسد درخواست آمریکا برای افزایش شدید هزینه ها مشکل تازه ای در روابط دو متحد نظامی ایجاد کرده است بخصوص آنکه مذاکره کننده ارشد کره جنوبی گفت که ما می خواهیم همه چیز طبق توافق قبلی پیش برود با این حال تلاش می کنیم تا زمان باقیمانده به توافق برسیم.

 

دو طرف قرار است در ماه جاری میلادی یک بار دیگر در سئول با یکدیگر دیدار و گفت و گو کنند ریاست هیات مذاکره کننده آمریکا را «جیمز دی هارت» برعهده دارد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار